Gekleurde Enveloppen


Voor gekleurde enveloppen van goede kwaliteit moet u bij Budgetenvelop zijn. De gekleurde enveloppen zijn erg opvallend vanwege de verschillende kleuren en vormgeving. Bovendien zijn alle formaten uit voorraad leverbaar. Zoals u kunt verwachten zijn de enveloppen van budgetenvelop.nl voordelig geprijst.


Papieren gekleurde enveloppen


Budgetenvelop levert papieren enveloppen in vele verschillende kleuren. Van rustig blauwe en groene enveloppen tot opwindende gouden en zilveren enveloppen. De meest voorkomende formaten zoals A4, A5, A6, Din Long, vierkante enveloppen en kleine formaten hebben wij standaard op voorraad. De gekleurde enveloppen zijn voorzien van een zelfklevende sluiting waardoor u de envelop gemakkelijk kunt dichtvouwen. Bij Budgetenvelop kunt u er ook voor kiezen om uw enveloppen te laten bedrukken in bijvoorbeeld uw huisstijl of logo. Informeer hier naar de mogelijkheden of bel 0320-277946


Gekleurde Plastic enveloppen


Plastic of kunststof enveloppen zijn duurzamer, lichter en beschermen de inhoud beter dan papieren enveloppen. De benodigde energie en grondstoffen om de enveloppen te produceren is minder dan bij een papieren enveloppen. Polyethleen is een restproduct bij het produceren van brandstof. Bomen hoeven niet gekapt te worden en de enveloppen zijn uitstekend te recyclen.


Biologisch afbreekbare gekleurde enveloppen


De nieuwste trend is biologisch afbreekbare enveloppen. Deze enveloppen worden gemaakt van bijvoorbeeld aardappelzetmeel. Onder invloed van water, zuurstof en licht worden deze enveloppen vanzelf opgelost in de natuur.


Gekleurde enveloppen bestellen


Online gekleurde enveloppen bestellen is zeer eenvoudig maar u kunt ook telefonisch uw enveloppen bestellen. Het team van Budgetenvelop staat u graag te woord en zoekt samen met u naar de juist oplossing.  Vooruitbetalen hoeft niet. U ontvangt eerst de enveloppen en daarna de factuur, wel zo betrouwbaar dus! 

De promotionele, gekleurde enveloppen en verpakkingen van Budgetenvelop bieden u precies wat u ervan verwacht. Opvallend in kleur en vormgeving, betrouwbaar in kwaliteit en in elk gewenst formaat leverbaar. Zo bereikt u de hoogst mogelijke attentiewaarde, die uw promotionele actie of direct mail de hoogst mogelijke respons oplevert.

U kunt het zo gek niet bedenken of Budgetenvelop heeft een gekleurde envelop die bij uw idee past. Alle (afwijkende) formaten, alle vormen van bedrukking en alle kleuren van de regenboog zijn mogelijk. Wij denken graag met u mee bij het creëren van opvallende promoties!

Neem vandaag nog contact met ons op!Contact opnemen

Top