Betaalmethodes

Bij budgetenvelop kunt u op de volgende manieren betalen:

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Visa

Met Visa kunt u uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op uw creditcard plaats. Uw creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

Maestro

Maestro is een debitcard waarmee consumenten uit Groot-Brittannië, Oostenrijk, Spanje en België eenvoudig kunnen betalen. Deze betaalwijze is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Tijdens uw aankoop op het internet wordt u bij het betalen met Maestro in eerste instantie naar een beveiligde pagina van uw bank geleid. De Maestro acceptatie is alleen in verband met de authenticatie-proces van de MasterCard SecureCode mogelijk.

Mastercard

Met Mastercard kunt u uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op uw creditcard plaats. Uw creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

PayPal

Het nieuwe betalen: makkelijk, veilig en overal. Met PayPal kies je er voor om te betalen met je creditcard of met je PayPal-rekeningsaldo. Je kan met PayPal veilig aankopen doen, zonder je creditcardnummer of financiële informatie door te geven.

Neem vandaag nog contact met ons op!Contact opnemen

Top